Υπηρεσίες

1.Personal Training 
Το απόλυτο πρόγραμμα εκγύμνασης με εναν έμπειρο επαγγελματία στο πλάι σου….
Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκγύμνασης που επιφέρουν γρήγορα αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό χρονο. Γίνεται εκτίμηση της φυσικης κατάστασης σου και σου παρέχετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου …..
Κόστος υπηρεσίας :
  8    συνεδρίες 69   Ευρω
12    συνεδριες 99  Ευρω
🎈προσφορά 3μηνο 249ΕΥΡΩ
2.Small group training
Μικρά γκρουπ εκγύμνασης από 1 έως 10-12 άτομα…. με σύγχρονες μεθόδους, πληρη εξοπλισμό , για όλους τους προπονητικους στόχους οπως καρδιαναπνευστικη ικανότητα, καυση λίπους, μυική υπερτροφια κ.α.το πλεονέκτημα ειναι πως σε ενα μικρό γκρουπ μπορούμε να εξατομίκευσουμε ενα μέρος του άσκησιολογιου κ να επιτευχθεί η σωστότερη επιτήρηση της εκτέλεσης των ασκήσεων …
3. Reformer Pilates 
To Reformer σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Joseph Pilates και είναι το πιο γνωστό όργανο της μεθόδου Pilates.
• Γυμνάζει ολο το σώμα κ μας δίνει τον έλεγχο της αναπνοής μας
• Προσφέρει ορθοσωμια κ βοήθα στην συμμετρικήσταση του σώματος
• Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας , δίνει μεγαλύτερο ευρως κίνησης στις αρθρώσεις μας κ βελτιώνει την ευλυγισία των μυών
• Το Reformer (κρεββάτι) δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες τόσο αντίστασης όσο και υποστήριξης στην άσκηση με ένα πολύ στοχευμένο και μοναδικό τρόπο.
• Με οδηγό πάντα τις βασικές αρχές του Pilates, η άσκηση στο Reformer αποκτά ιδιαίτερη σημασία πετυχαινοντας ενδυνάμωση σε ολο τα σώμα δίνοντας έμφαση στους κοιλιακους και τον κορμό γενικότερα επιτυχανοντας την σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης
Όλα αυτά το καθιστούν το πιο δημοφιλές όργανο της μεθόδου Pilates σε ασκούμενους. Συνιστάται για όλες τις ηλικίες και για αποκατάσταση απο τραυματισμους.
4. Spinning- indoor cycling 
Το Indoor Cycling περιγράφει μια πολύ έντονη ενεργειακά διαλειμματική προπόνηση στην οποία μπορείς να κάψει μέχρι και 1000 θερμίδες ανα προπόνηση. Ετσι το σώμα μας έχει μια πλήρη προπόνηση στοχευμένη στους γλουτούς, τους τετρακεφάλους, τις γάμπες και τους δικεφάλους και φυσικά σε όλο το καρδιοαναπνευστικό σύστημα του οργανισμού.
Τιμη συνεδρίας 6 ευρω

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ – ΤΙΜΕΣ